Over ons


Gilles Faelens
WijnPro is een onderdeel van Bacchantes Wijnimport, gespecialiseerd in Kwaliteitswijnen uit Zuidwest-Frankrijk, Bordeaux en Champagne
  •  Missie en filosofie sinds 1991 

WijnPro importeert uit heel Frankrijk maar richt zich op het Zuidwesten van Frankrijk, omdat juist in dit deelte nog zoveel te ontdekken valt.
"Ik verkoop wijn waar je een glimlach van krijgt. Stuk voor stuk wijn met een ongelofelijk goede prijs-kwaliteitverhouding want wat telt er uiteindelijk?... precies, wat er in het glas zit!"
Eigenaar Gilles Faëlens
  •  Business definition

WijnPro is binnen de Nederlandse markt voor alcoholische dranken actief op de markt voor wijn en onderscheidt zich door het aanbieden van exclusieve kwaliteitswijnen uit, reizen naar en proefavonden over Zuidwest-Frankrijk, zowel aan horecagelegenheden, business to business als aan particulieren. WijnPro levert een assortiment kwaliteitswijnen uit Zuidwest-Frankrijk die staan voor het genieten, de gezondheid, de ontspanning en gezelligheid van mensen.

  • Sensationele wijnen uit Zuidwest-Frankrijk

WijnPro dankt een groot deel van haar bestaan aan het leveren van wijnen aan de horeca. Niet alleen sterrenzaken, juist ook de reguliere horeca. Prijs-kwaliteit staat voorop, hiermee bieden we de horeca zekerheid van goede wijnen en een eerlijke prijs zodat iedere horeca onderneming er goed mee kan werken.


Terug naar boven